”Hyllie Corner känns som signaturbyggnaden i Hyllie”

42999627_2254744688080291_3237340081920409600_n

Intervju med Mona Nogander (41 år) och Andreas Nogander (45 år) som köpt en 4:a på femte våningen i Hyllie Corner. Paret bor idag i en hyresrätt på andra sidan gatan av Hyllie Corner och kan på nära håll följa projektets framsteg.

Hur hamnade ni i Hyllie?
Vi har under de senaste åren bott i Oslo och flyttade till Malmö i somras. Ingen av oss har någon anknytning till Malmö. När vi började leta efter boende visste vi att vi ville bo centralt och ha nära till kommunikationsmöjligheter. Efter en hel del research stod valet till slut mellan Västra Hamnen och Hyllie. Redan efter vårt första besök i Hyllie kände vi vilket trevligt området det var. Allt är modernt och nytt och det kändes som en väldigt spännande plats att bo på. 

Hur trivs ni idag i Hyllie?
Vi trivs väldigt bra med att bo i Hyllie och de smidiga kommunikationsmöjligheterna som finns här. Det korta avståndet till Kastrup är också en stor fördel eftersom vi har familj i Norge som vi ofta besöker. I Hyllie har man nära till det mesta med handel och restauranger endast ett stenkast bort. Vi gillar kontrasten mellan stadsliv och landet med närhet till åkrar och promenader längst den vackra allén.

Hade ni några särskilda kriterier i ert val av nytt boende?
De viktigaste kriterierna för oss var att det skulle ligga nära en tågstation och att det var en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vi letade först efter en trea men kom fram till att det hade varit bra med ytterligare ett rum samt inte minst – två badrum. Det var nästan bara fyrorna som erbjöd det, så nu slipper vi slåss framför badrumsspegeln på morgnarna.

Vad är era förväntningar på ert nya boende/område?
Hyllie Corner känns som ett gediget projekt som är mer påkostat jämfört med andra projekt i området. Efter att ha kikat runt på många lägenheter i området fick vi känslan av att Hyllie Corner kommer att bli ”signaturbygget” i Hyllie. Grundstandarden är hög och det känns som vi får mycket för pengarna. Detta gör att vi inte behöver göra en massa tillval. Vi ser med spänning fram emot att få uppleva en ny stadsdel i Malmö växa fram!

Publicerat: 2018-10-15 11:14:23

 
 

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^