”I Hyllie bor man i en stadskärna med landet kring knuten”

IMG_25721

Intervju med Oliver Nordh (26 år) och Belinda Trinh (27 år) som tillsammans med deras son bor i en villa i Ödåkra utanför Helsingborg. I juni köpte paret en marklägenhet med uteplats i Hyllie Corner och vi träffade dem för att prata om deras förväntningar på det nya boendet i Hyllie.

Varför lämnar ni Helsingborg?
Vi har bott i Hyllie tidigare och när vi väntade vårt första barn valde vi att flytta närmre Belindas familj som bor i Helsingborg. Vi tänkte att det skulle vara enklare att bo nära dem och kunna få hjälp med barnpassning. Oliver kände dock hela tiden att han saknade Hyllie. När Belinda såg en annons på Hemnet om Hyllie Corner kändes det rätt i magen. Resten gick snabbt, dagen efter ringde vi mäklaren och en vecka senare var det signerat och klart. Vi bor större idag men ser inga problem med att bo mindre, livskvalitén med att bo centralt i Hyllie går före antal kvadratmeter.

Vad är det som gör att Hyllie lockar er?
Att det är en helt ny stadsdel som växer upp. I Hyllie finns allt, restauranger, Emporia, förskolor och BVC. Det är modernt och snyggt med närhet till de mesta, tåg till och från Malmö, Köpenhamn och Kastrup. Vardagen är smidig i Hyllie, det tar sällan mer än en kvart var man än ska. Det vi tycker är charmigt med Hyllie är att man bor i en stadskärna med landet runt knuten, till exempel finns Tygelsjöstigen nära.

Vad är era förväntningar på ert nya boende/område?
Eftersom vi bott i Hyllie tidigare har vi inga större förväntningar på området, vi vet redan att vi trivs med att bo här. Dock är vi väldigt förväntansfulla på hur lägenheten kommer att se ut när den är klar. Det kommer att bli spännande att se något som man endast sett på ritning i verkligheten. Vi har gjort en del tillval i köket och ser framemot att se om det blir som vi har tänkt oss.

Vad var det absolut viktigaste i ert val av nytt boende?
Vi är båda väldigt intresserade av inredning, därför var det viktigt för oss att kunna forma vårt egna boende. Idag känns många nyproducerade lägenheter standardiserade, vi föll för att Hyllie Corner är arkitektritat och att det finns möjlighet att göra tillval i lägenheten för att passa vår personlighet.

Publicerat: 2018-10-15 11:13:58

 
 

 

På denna webbplats använder vi cookies. Om du fortsätter använda webbplatsen innebär det att du accepterar att cookies används i enlighet med vår integritets- och cookiepolicy, se policy

^