Kaxigt och samtida

Med Hyllie Corner skapar vi ett landmärke på bästa läge i det nya Malmö.

 

Beräknad inflyttning Q1 2020

 
 
 

En elegant signaturbyggnad

I det södra hörnet av Hyllie Allé, på Nannas gata, uppför vi en signaturbyggnad med 76 genomgående bostadsrätter i varierande storlekar från 37 till 147 kvadratmetrar, och med pris från 1 215 000 kr, alla med ovanligt högt i tak, generösa balkonger och stilrena materialval.

I vissa stoltserar vardagsrummen med fönster från golv till tak vilket ger ett oslagbart ljusinsläpp. De eleganta husen andas attityd och arkitektonisk finess. Hus som tar för sig och vågar sticka ut.

Plats för personlighet

Letar du efter ett boende som visar vem du är? Nya Hyllie Corner är för dig som vet ditt värde och som aldrig skulle nöja dig med mindre.

De eleganta lägenheterna med generös takhöjd och stort ljusinsläpp är perfekta för umgänge och representation, på rätt adress i det nya Malmö. Bostädernas uttryck, invändigt som utvändigt, signalerar medvetenhet och attityd.

Njut en fördrink på balkongen eller uteplatsen och förflytta er sedan in i lägenheten där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum utgör en naturlig samlingsplats.

Från bostad till hem

Det är din närvaro och personliga smak som förvandlar din nya bostad till ditt eget hem.

Hyllie Corner har hög standard redan från början, men naturligtvis kan du anpassa din nya lägenhet så att den blir lika unik som du.

Det öppna köket är bostadens hjärta. Med sina stilrena material skapas ett minimalistiskt skandinaviskt uttryck. Du kan göra egna val i allt från skåpluckor och bänkskivor, till blandare och handtag, för att låta just din personlighet träda fram. Standard på skåpluckor är vitt, svart eller eklaminat. Men du kan även göra unika val ur köksleverantörens hela sortiment mot en extra tilläggskostnad.

De helkaklade badrummen håller lika hög kvalitet och erbjuder klinkergolv med golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare