Framtidens Malmö

En ny, hållbar stadsdel växer just nu fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som snabbt kan ta dig till hela världen.

Självklart hållbart. Den framväxande stadsdelen håller på att utvecklas till regionens mest klimatsmarta stadsdel – och en global förebild.

Framtidens Malmö

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg och gör både långresan och spontana avstickare nära till hands.

Det bästa med att resa bort är känslan av att komma hem igen, fylld med ny inspiration och energi. Därför har vi lagt stor omsorg på att göra Hyllie Corner till bostäder att längta hem till.

Jobb och fritid i balans

Hyllie Corner ger dig tillgång till hela Öresunds arbetsmarknad och kulturliv, samtidigt som du har en fullservicestadsdel runt hörnet. Det skapar möjligheter till en bättre balans i vardagslivet.

Att bo i Hyllie Corner är en genväg till ett både smartare och grönare liv. De goda kommunikationerna tar dig snabbt och enkelt till Skånes och Danmarks många smultronställen, vare sig du är ute efter citypuls eller naturupplevelser.

Men du kan alltid välja att stanna hemma och bjuda på middag i din nya bostad, eller varför inte i husets egen sociala mötesplats, skapad för både gamla och nya bekantskaper. Borta bra men hemma bäst.