Hyllie Corner - Contemporary living

Denna fantastiska lägenhet om hela 147kvm är något utöver det vanliga och föreningens kronjuvel. Generös takhöjd 2,7m, stora fönsterpartier tillsammans med lägenhetens spännande utformning gör den till ett boende som andas lyxig trivsel. Bostadens uttryck, invändigt som utvändigt, signalerar medvetenhet och attityd. Det stora vardagsrummet blir det självklara valet för umgänge samtidigt som man håller kontakten med minglade gäster i köket. I direkt söderläge ligger balkongen som ger plats för en ordentlig matplats eller loungedel. Här kan ni njuta av solen och utsikten över inner gården och bort mot parken.

Det öppna köket är bostadens hjärta. Med sina stilrena material skapas ett minimalistiskt skandinaviskt uttryck. Du kan göra egna val i allt från skåpluckor och bänkskivor, till blandare och handtag, för att låta just din personlighet träda fram. Köket finns i tre olika grundutföranden som ni kan välja fritt emellan utan något extra kostnad. Utrustning: induktionshäll, ugn, diskmaskin, micro samt kyl och frys. Stilrena spotlights finns som grundstandard i kökets tak och under köksskåpen. Du kan även göra unika val ur köksleverantören Vedums hela sortiment mot en extra tilläggskostnad. Här finns även en praktisk köksö för att skapa extra arbetsyta och förvaring.

Master bedroom blir er egen svit med walk-in-closet och eget badrum. De båda badrummen är inredda med större rektangulära kakelplattor på väggarna och ett matchande klinkergolv i en ljus beige ton. En hög grundstandard med bla vägghängd wc, spotlights i tak, komfortvärme i golv, elektrisk handdukstork, dusch med både regndusch och vanligt duschmunstycke. Bra förvaring i skåp under kommod och skåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns ytterligare två sovrum med stora härliga fönster för bästa ljusinsläpp.

Ett extra plus är den gemensamma takterrassen som nås från trappuppgång B och bjuder på en fantastisk utsikt över området. Till varje lägenhet finns ett förråd beläget i Hörnhusets källare.

Fakta om lägenheten

Lägenhetsnummer:C1701

Status:Såld

Rum:4 rok

Våning:8

Yta:147 m2

Pris:5 835 000 kr

 

Kontakt

Daniel Lundin, Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån

daniel.lundin@fastighetsbyran.se

070-146 92 95

 
 

Visningar

För mer information eller visning, kontakta Daniel Lundin.